Показує 20 Результат(и)
Риба

Солоний оселедець в домашніх умовах – 15 смачних рецептів

Солоний оселедець – неймовірно популярна страва, без неї не обходиться жодне застілля. Ніжна риба вражає своїми високими смаковими якостями та демократичною вартістю. Продукт багатий на поживні речовини, мінерали та вітаміни, лікарі радять включити його в раціон ослаблених пацієнтів. Оселедець прийнято вживати в маринованому або солоному вигляді, причому такі ласощі з відвареною картоплею давно оцінили і …

Риба

Як приготувати морського окуня у духовці

Морський окунь – глибоководна риба, місце її мешкання океан. Її м’ясо має специфічний натуральний аромат та яскраво-червоне забарвлення. Тушка такої риби, приготована в духовці у фользі, зберігає свою ніжність і приємний смак. Якщо запікати її в кулінарному рукаві, то до ніжності додасться ще й неповторна соковитість. Секрет в тому, що філе риби відмінно просочується соком …

Риба

Як готувати салат з куркою та грибами – 14 рецептів

Салат з грибами та курячим м’ясом — безпрограшна святкова страва, бо поєднання печериць та курячого м’яса це неймовірно смачно. Ці два інгредієнти, заправлені відповідним соусом, відрізняються відсутністю яскравого смаку. Такі рецепти сподобаються тим людям, які люблять смачно поїсти, причому подібні закуски ніколи не додадуть зайвих кілограмів. Відварене куряче філе ідеально поєднується з гливами, опеньками, боровиком, …

Риба

Соковита червона риба в духовці – 14 рецептів

Червона риба багата корисними мікроелементами, у ній містяться жирні кислоти та ненасичені жири. Діти та дорослі можуть отримати з її м’якоті вітаміни групи А або Д, метіонін, кальцій, йод. При регулярному вживанні в їжу рибу лососевих сортів, суттєво знизиться рівень холестерину та цукру в крові. Зміцнюється серцево-судинна система та покращується стан шкіри, за умови споживання …

Риба

Як запекти форель у духовці – 13 рецептів, щоб була соковита та м’яка

Форель корисна та поживна риба, яка здатна прикрасити святковий стіл. Одним з найбільш апетитних та корисних способів її приготування є запікання з приправами та спеціями. Перед тим як запікати, потрібно обов’язково дізнатися про калорійність готової страви та ознайомитися з корисними рекомендаціями, які нададуть поняття, як запекти форель так, щоб вона була поживною. Калорійність 100 г …

Риба

Салат з печінкою тріски – 12 дуже смачних класичних рецептів

Салат із печінки тріски святкова страва. Якщо ж його приготувати до сімейної повсякденної вечері, то вона автоматично перетвориться на свято. Раніше ніжний продукт був делікатесом, а зараз його можна придбати у найближчому супермаркеті. За користю та вмістом вітамінів субпродукт рівносильний риб’ячому жиру. Салат з нього виходить смачним і ніжним, особливо в поєднанні зі свіжими овочами. …

Риба

Як правильно готувати кукурудзу

Зерна кукурудзи важливе джерело амінокислот, вітамінів і мікроелементів. Цей злак добре впливає на нервову систему, сприяє очищенню організму і нормалізації рівня холестерину, а також цукру в крові. Якщо знати, як правильно варити кукурудзу, то можна легко підготувати смачний інгредієнт для безлічі блюд і не лише в теплу пору року, коли вона найбільш поширена. Рекомендується готувати …

Риба

Як посмажити рибу правильно: поради і секрети

У смаженому вигляді риба виходить особливо смачною, якщо приготувати її за усіма правилами. Як і на чому смажити різні види риби? Вивчайте кулінарні хитрощі і готуйте дивовижне блюдо на святковий стіл. Як посмажити рибу правильно: Pixabay Загальні поради з жаріння риби Свіжу або свіжоморожену рибу готують різними способами: смажать, гасять, запікають, варять юшку. Але найпопулярнішою …