Показує 77 Результат(и)
Рецепти

Як готувати борщ з маринованої капусти із свининою

Борщ з маринованої капусти із свининою – перша гаряча страва для щоденного меню. Якщо ви заготовили на зиму мариновану капусту разом з буряком, то цей рецепт для вас. Борщ виходить ситним, наваристим, і готується відносно швидко, оскільки не потрібно окремо варити або тушкувати буряк. Мариновані овочі можна замінити класичною заправкою для борщу з капусти, буряка …

Інші продукти Рецепти

Як готувати тістечко “Наполеон” із заварним кремом

Тістечко “Наполеон” з готового листкового тіста із заварним кремом можна приготувати дуже швидко в домашніх умовах, не витративши при цьому на приготування цього смачного класичного десерту багато часу. Заморожене тісто – своєрідна паличка-виручалочка для тих, хто не любить готову випічку з магазину і не може проводити багато часу на кухні. Менше години потрібно на те, …

Рецепти

Як готувати м’ясний салат “Сільський”

М’ясний салат “Сільський” – холодна закуска з м’яса, якою можна нагодувати велику компанію. Найпривабливіше в цій страві – процес приготування, який практично не віднімає часу. Народ в селі зайнятий, час витрачати на порожню штовханину на кухні не люблять, а смачну їжу готувати уміють. Загалом, все просто – поставив м’ясо на плиту і займайся своїми справами, …

Рецепти

Як готувати фаршировані яйця оселедцем і плавленим сиром

Фаршировані яйця “червоною ікрою” з оселедця, моркви і плавленого сиру – не витіювата, але неймовірно смачна закуска з оселедця і яєць, яку зможе приготувати навіть дитина. Можна узяти для приготування страви готове солоне філе оселедця і баночку оселедцевої ікри, або купити цілого солоного тихоокеанського оселедця, попросивши у продавця рибку з ікрою.

Рецепти

Як готувати котлети, фаршировані сиром, запечені у беконі

Фаршировані котлети, запечені у беконі, – страва гідна святкового столу, яка дуже просто готується, приготування не займає багато часу, рецепт навіть для кухаря початківця. Фаршируємо котлети соковитою оливкою, додаємо трохи пікантного чеддера і солодкий червоний перчик, усе це загортаємо тонкими смужками бекону. Залишиться запекти котлети в духовці і подати до столу з гарніром з картопляного …

Рецепти

Як готувати холодець із свинячих ніжок

Холодець із свинячих ніжок – дуже смачна сільська страва, яка і в наш час не менш популярна, ніж запечена рулька або свиняча грудинка. На приготування цієї страви знадобиться час. Почати слід з вибору м’яса для холодцю, бажано узяти не морожену свинину на ринку: попросіть у м’ясника передню і задню ноги, задня м’ясистіша. Варять ніжки для …

Інші продукти Рецепти

Як готувати імбирний кекс з сухофруктами

Приємно морозним вечором влаштуватися на затишній кухні з чашкою гарячого імбирного чаю і скибочкою чудового імбирного кексу. Це – справжня зимова випічка, не лише смачна, але і корисна. Особливо в холодний сезон! Окрім багатого набору вітамінів, мікроелементів, органічних кислот і антиоксидантів, корінь імбиру містить ефірні олії і гінгерол – речовина, по складу подібна до пекучих …

Рецепти

Як готувати домашні сиров’ялені курячі грудки

Домашні сиров’ялені курячі грудки, приготовані в умовах звичайної міської квартири, виходять ніжні, смачні і, головне, без заводських консервантів. Ніяких особливих умов створювати не доведеться – стандартна температура в приміщенні приблизно 20 – 22 градуси і іноді відкрита кватирка; і, звичайно, слід вибрати місце, недоступне домашнім вихованцям, оскільки поширюється дуже спокусливий аромат.