Показує 77 Результат(и)
Рецепти

Як готувати салат з копченою куркою — 14 простих рецептів

Для смачної вечері або блискавичного частування гостей, необов’язково готувати високовартісні делікатесні продукти. До столу можна подати вишуканий салат із копченої грудки, рецепти якого приваблюють своєю простотою. Для приготування закуски, підійде будь-яка частина курки, але обов’язково видалити жирну шкірку. Салати можуть бути різноманітними, але деякі рецепти схожі між собою. Ніхто не забороняє експериментувати та змінювати продукти, …

Рецепти

Салат з ананасом – 13 простих і смачних рецептів

Ананас – екзотичний фрукт, його смак легко поєднується зі смаками інших продуктів. У кулінарії все популярнішими стають салати з цим універсальним компонентом. Страву не готують щодня, але вона може перетворити цей день на маленьке свято. В м’якоті ананаса є всі корисні мікроелементи та вітаміни. Родзинкою цього екзотичного фрукта є наявність у ньому бромелайну – ферменту, …

Рецепти

Варення з малини – рецепти приготування

Малина відноситься до соковитих і вередливих ягід, оскільки її легко перетворити на кашу, трохи переваривши. Кулінари не радять додавати у варення багато додаткових інгредієнтів, щоб не зіпсувати його. Ягода ідеально поєднується з яблуками, грушами, полуницею або смородиною. Якщо додати у банку малинового варення трохи меду або лимонної цедри, вийде цілюща заготівля, що є відмінним профілактичним …

Рецепти

Як готувати варення з чорної смородини на зиму – 15 рецептів

Чорна смородина – ягода, яка є чудовим джерелом вітамінів, вона здатна зміцнити імунну систему у зимовий час. Її з давніх-давен використовують як ліки від ГРВІ, оскільки це природний засіб, що ефективно знижує температуру тіла людини. Користь варення із чорної смородини полягає ще й у тому, що в ньому міститься вітамін С, здатний зміцнити здоров’я. Ягоди …

Рецепти

Як приготувати окрошку – 10 рецептів

Окрошка відноситься до класичних холодних супів, причому ніколи не було суворих правил її приготування. За часів Київської Русі ця страва була присутня на столі у селянських сімей, причому в котел відправлялися ті продукти, які були на даний момент у наявності. Класика жанру вимагає додавання картоплі, курячих яєць, зелені, редиски та яловичини. Якщо часу на приготування …

Рецепти

Як готувати апельсинове варення

Апельсин – корисний фрукт, який почали вирощувати у 19 столітті на території Китаю. Дуже швидко ароматні цитрусові поширилися всією земною кулею, з них навчилися готувати різноманітні страви. В даний час можна вибрати фрукт із 300 сортів, який точно підійде для приготування соусу, соку, джему. Апельсинові страви прикрашають святковий стіл, піднімають настрій цілий рік, бо продаються …

Рецепти

Як готувати тріску в духовці – найсмачніші рецепти

Тріска, запечена в духовці, є не тільки простою, але ще смачною і корисною стравою. Приготувати її легко, якщо додати до нейтральної риби кілька додаткових інгредієнтів, у тому числі овочі, майонез, твердий сир, молоко, яйце та відповідні спеції. Атлантична тріска привертає увагу шаруватим білим м’ясом, яке порадує своєю ніжністю. У ній мінімальна кількість кісточок, які за …

Рецепти

Як зробити бутерброди з червоною ікрою – 16 рецептів

Червона ікра — корисний продукт, який благотворно впливає на кровоносну, серцево-судинну та сечостатеву систему людини. Її витягають із лососевих порід риб, причому від сорту залежить харчова цінність. Ікра здатна суттєво підвищити гемоглобін у крові, що робить її корисною при недокрів’ї. Це досить дорогий продукт, що стосується делікатесних морепродуктів. Одна банка делікатесу іноді обходиться набагато дорожче …