Показує 68 Результат(и)
М'ясо

Як і де правильно зберігати конину?

Конина належить до категорії швидкопсувних сортів м’яса. У великих кількостях її купувати не рекомендується. Для того, щоб продукт був наділений традиційними смаковими якостями, споживати його потрібно якомога раніше після придбання або відразу піддати заморожуванню.

М'ясо

Як і де правильно зберігати баранину?

Баранина належить до категорії швидкопсувного м’яса. Стрімкий розвиток бактерій в такому продукті обумовлений особливою білково-водною структурою. Першою ознакою зіпсованої баранини вважається поява на її поверхні характерного липкого нальоту. Термін зберігання баранини залежить від віку м’яса і вигляду, в якому воно отримувалася (свіжий, заморожений або охолоджений варіант).

М'ясо

Як і де правильно зберігати оленину?

Оленина відрізняється від інших сортів м’яса особливим складом. Жиру в ній дуже мало, тому термін зберігання буде значно менше. Стосується це не лише оленини збереженої у охолодженому вигляді, але і у замороженому варіанті.

М'ясо

Як і де правильно зберігати телятину?

Телятина відрізняється підвищеним вмістом вологи, тому термін її зберігання не дуже тривалий. Довше за все цей сорт м’яса зберігається в морозильній камері, а в усіх інших випадках його краще споживати якнайшвидше.

М'ясо

Як і де правильно зберігати м’ясо качки?

Зберігати можна тільки якісне і свіжіше м’ясо качки. Якщо качатина має перші ознаки зіпсованості (сторонні запахи, липка поверхня шкіри та ін.), то вона не підлягає ні зберіганню, ні споживанню. При дотриманні необхідних правил і створенні потрібних умов, м’ясо качки може зберігати соковитість і свіжість досить довго.

М'ясо

Як правильно вибрати свинину?

Усі люди, що вживають м’ясо, цінують свинину за її відмінні смакові та поживні властивості. Але такі видатні характеристики властиві тільки якісному продукту, який “сходу” оцінити складно. При високій ціні на м’ясо, уміння вибрати хороший шматочок згодиться кожній людині. Для цього потрібно знати де вибирати, і на що звертати увагу.

М'ясо

Як правильно вибрати куряче м’ясо?

Куряче м’ясо – поширений делікатес у всьому світі. Його люблять за смак і користь, а також за велику варіацію страв, які можна з нього приготувати. Курку тушкують, смажать, варять, роблять з неї супи, запікають в духовці, додають в пироги і салати, та багато що інше.