

Як і де правильно зберігати баранину?
Баранина належить до категорії швидкопсувного м’яса. Стрімкий розвиток бактерій в такому продукті обумовлений особливою білково-водною структурою. Першою ознакою зіпсованої баранини вважається поява на її поверхні характерного липкого нальоту. Термін зберігання баранини залежить від віку м’яса і вигляду, в якому воно отримувалася (свіжий, заморожений або охолоджений варіант).

Як і де правильно зберігати м’ясо качки?
Зберігати можна тільки якісне і свіжіше м’ясо качки. Якщо качатина має перші ознаки зіпсованості (сторонні запахи, липка поверхня шкіри та ін.), то вона не підлягає ні зберіганню, ні споживанню. При дотриманні необхідних правил і створенні потрібних умов, м’ясо качки може зберігати соковитість і свіжість досить довго.

Як правильно вибрати свинину?
Усі люди, що вживають м’ясо, цінують свинину за її відмінні смакові та поживні властивості. Але такі видатні характеристики властиві тільки якісному продукту, який “сходу” оцінити складно. При високій ціні на м’ясо, уміння вибрати хороший шматочок згодиться кожній людині. Для цього потрібно знати де вибирати, і на що звертати увагу.