Показує 68 Результат(и)
М'ясо

Як приготувати курячі шлунки м’якими і соковитими

Потроха багато людей часто недооцінюють, хоча вони мають і поживну цінність, і відмінні смакові якості, і дієтичні властивості. Наприклад, 100 г шлунків курк має калорійність – 154 ккал, що робить їх дуже корисним компонентом лікувальних дієт і для схуднення. Скільки варити курячі шлунки до готовності Щоб цей продукт став улюбленим і частим “гостем” на столі, …

М'ясо

Як запікати курку в духовці: 7 способів приготування

Ніжна ароматна курка в духовці стала справжнім традиційним блюдом у багатьох сім’ях. Швидко готується тушка в рукаві, у фользі, на рожні або з овочами, а смак у кожного блюда просто неперевершений. Щоб вийшло соковите і в міру просмажене м’ясо, важливо знати, скільки готується курка в духовці. Скільки готувати курку в духовці Час запікання залежить від …

М'ясо

Як смажити бекон тонкими скибочками: секрети приготування

Бекон – традиційна закуска жителів Америки, Великобританії, Ірландії. Але не лише вони люблять готувати тонкі скибочки свинини на сніданок. Як смажити бекон Останнім часом це блюдо отримало популярність і в нашій країні. Проте, щоб отримати смачні і хрусткі скибочки, доведеться опанувати секрети кулінарного мистецтва. Тому треба знати, як правильно приготувати бекон Куплений Куплені слайси приготувати …

М'ясо

Як готувати купати

Купати відносяться до поширеного виду блюд грузинської кухні. Основу виробів складає куряче, свиняче або яловиче м’ясо. Подрібнений фарш поміщається у свинячу кишку, і набуває вигляду ковбаски. Ковбаски можна приготувати самостійно з великою кількістю спецій, або придбати готові напівфабрикати. Існує безліч варіацій, як приготувати купати в домашніх умовах. Їх смажать на сковороді, на мангалі, в мультиварці, …

М'ясо

Як готується хаш: вірменський, грузинський, зі свинини

Хаш – насичений м’ясний бульйон. Це блюдо кавказьких народів. При правильному приготуванні воно виходить дуже ситним, ароматним і смачним. Блюдо вважається бюджетним. Як приготувати хаш в домашніх умовах Без зусиль можна знайти багато рецептів приготування з фото покроково. Існує безліч варіацій цього блюда. Кожен зможе знайти ідеальний для себе варіант. Класичний рецепт Традиційний рецепт хаша …

М'ясо

Як смачно приготувати козлятину

М’ясо кіз багате корисними мікроелементами і дуже поживне. Зазвичай блюда з козлятини готують люди, які займаються розведенням цих тварин. Як смачно приготувати козлятину Козлятина не користується популярністю унаслідок специфічного запаху. Проте, якщо правильно варити або запікати м’ясо, знати скільки часу треба на термічну обробку, то вийде відмінне блюдо без запаху. У духовці Щоб позбавитися від …

М'ясо

Способи приготування вареного сала і смачні рецепти

Хоча сало подобається багатьом м’ясоїдам, частіше усього його солять з часником і з спеціями, та залишають в холодному місці до його повної готовності, а не варять в каструлі. Гурмани стверджують, що варене сало не лише смачне, але і ще неймовірно ніжне, просто тане у роті. Як готувати варене сало Щоб воно таким і вийшло, слід …

М'ясо

Скільки смажити яловичу печінку до готовності

Яловича печінка є дуже цінним і поживним продуктом. У ній міститься велика кількість мікроелементів, необхідних організму людини. Печінку часто рекомендують вживати лікарі при анемії, тому що в ній високий вміст заліза. З неї можна приготувати дуже смачні блюда, головне, знати скільки за часом її варити до м’якості. Скільки гасити яловичу печінку Переварений продукт стає жорстким, …