Показує 68 Результат(и)
М'ясо

Готуємо страви зі свинячих вух

Свинячі вуха – це легкий продукт. Використовується він переважно для приготування салатів, гострих закусок та інших страв. Цей інгредієнт широко застосовується як складова святкових страв. У давнину навіть царі шанували за честь власноруч приготувати і з’їсти смачний рулет зі свинячих вух китайською, не дивлячись на високу вартість продукту. Скільки потрібно варити цей продукт? Для приготування …

М'ясо

Як готувати блюда із свинячого язика

Зі свинячого язика можна приготувати як перші, так і другі страви. Цей продукт містять велику кількість білка і відносно невелику кількість калорій. Його можна вживати як дорослим, так і підліткам, а також і дітям, якщо правильно приготувати. Рецепти приготування мають на увазі, що язик слід відварити, але не кожен знає, скільки його потрібно варити. Варять …

М'ясо

Як готувати страви з печінки індички

Найвідоміше блюдо з печінки – це, звичайно ж, паштет, який можна готувати по різноманітних рецептах. Печінка у білому вині з перцем Інгредієнти: гілочка петрушки; печінка індички – півкілограма; солодкий болгарський перець – 4 штуки; рослинна олія – 30 мл; одна цибулина; біле вино; часник – 2 зубки. Приготування: Розігріти духову шафу до температури 180 градусів. …

М'ясо

Скільки варити свиняче серце – смачні рецепти

Свиняче серце – це безцінне джерело корисних для людського організму речовин, таких як вітаміни групи В, білки, амінокислотні елементи, фосфор, кальцій, цинк і мідь. Скільки варити свиняче серце? На приготування знадобиться близько 1,5 години. Якщо в раціон людини входять блюда на основі свинячого серця, це може значно підвищити гемоглобін, сприяти лікуванню недокрів’я, так само виконати …

М'ясо

Як готиувати яловичі ребра в мультиварці

Сучасне життя протікає з неймовірною швидкістю. Люди звикли робити безліч речей “на ходу”, щоб заощадити час і мати додаткові хвилини на відпочинок. На щастя, на допомогу приходять інженери, які створюють корисні гаджети, що значно полегшують життя. До таких пристроїв відноситься мультиварки – справжній помічник для зайнятих людей, що істотно скорочує час, проведений на кухні. Блюда …

М'ясо

Способи приготування ескалопу зі свинини

Ескалоп – нежирне м’ясо без кісточки і вирізки. При правильному приготуванні він виходить смачним і ніжним. Дивно, але смак м’яса ще і сильно залежить від того, як воно було нарізане. Впливає і вибраний метод приготування. Щоб отримати смачний продукт і не зіпсувати м’ясо, треба заздалегідь з’ясувати, як приготувати ескалоп зі свинини. Що таке ескалоп Ескалоп …

М'ясо

Низькокалорійні блюда з курячої печінки

Курячу печінку можна використати для приготування безлічі смачних і корисних блюд. Скільки варять курячу печінку? Варити її слід 10-13 хвилин, не більше. З усіх субпродуктів куряча печінка є самою популярною. Вона має приємний смак, ніжну консистенцію, не містить неприємних запахів і подобається абсолютно усім. Калорійність блюд з курячої печінки може бути різною і залежить від …

М'ясо

Як готувати трави з курячої печінки в мультиварці

Страви з курячої печінки приготовлені в мультиварці належать до найкорисніших. Скільки потрібно варити курячу печінку? Для її приготування достатньо близько 15 хвилин. Печінка містить велику кількість вітамінів, допомагає у боротьбі з анемією, сприяє правильній роботі щитовидки. Завдяки таким корисним властивостям, вона показана до застосування всім віковим категоріям. Підлива “Пальчики оближеш” З курячої печінки можна приготувати …