Показує 36 Результат(и)
Крупи

Скільки варяться макарони до готовності: в каструлі, мікрохвильовій печі або мультиварці

Макаронні вироби – для багатьох основний продукт харчування. Творцями цього продукту вважаються італійці, проте національні кухні інших народів теж можуть похвалитися їх наявністю. В Україні – тонко нарізана локшина.

Крупи

Як зварити удон за дві хвилин: ТОП 6 рецептів смачних блюд з локшиною

Локшина удон – традиційне блюдо Японії, воно друге за популярністю після відомих суші. Виготовляється з очищеного пшеничного борошна, води, солі. І головна відмінність від спагетти і схожої продукції полягає в тому, що в складі відсутні яйця.

Крупи

Як приготувати булгур: в каструлі, на сковорідці, в духовці. ТОП 8 рецептів гарніру

Булгур – це роздроблена або цільнозернова пропарена пшениця твердих сортів. Крупа ця не занадто популярна, хоча з неї можна приготувати безліч поживних і корисних блюд. Щоб здивувати смачним обідом або вечерею своїх близьких і гостей, треба знати, як приготувати булгур.

Крупи

Як смачно готувати кус-кус і 5 цікавих рецептів

Кускус є пшеничною крупою. Смак у нього нейтральний, тому можна вживати його в якості окремого гарніру або використати для приготування самих різних блюд. Кускус є дуже корисним продуктом. У його складі є присутньою безліч вітамінів і мікроелементів, які потрібні для нормальної роботи організму. У 100 г крупи міститься 375 калорій. Важливо знати, як приготувати кускус, …

Крупи

Як варити манну кашу без грудочок на молоці або воді

Манна каша вважається дитячим блюдом. Проте люблять її не лише діти, але і дорослі. Правильно зварене блюдо виходить дуже ніжним і смачним. Готувати манну кашу без грудочок може не багато хто, але насправді, якщо дотримуватися покроково усіх рекомендацій по варінню, це дуже просто.

Крупи

Урбеч з гарбузового насіння – користь та шкода

Гарбуз – відомий корисний овоч. Він росте як бур’ян на городі і не усім відомо про його цінні властивості. Це дійсно необхідний для нормальної життєдіяльності продукт харчування. З його допомогою можна лікувати захворювання шлунку і кишечника, а також зміцнити імунітет і наситити організм важливими мікроелементами та вітамінами. При регулярному вживанні самопочуття значно покращується.

Крупи

Какао-боби – користь та шкода – як вживати?

Такий продукт, як какао, відомий людству вже дуже давно, і в ті далекі часи він дуже високо цінувався. Так, приміром, є дані, що до XIX століття зерна какао використовувалися індійцями Центральної Америки, в якості дрібних грошей. В наші дні какао-боби цінуються не менше, адже це один їх основних інгредієнтів таких чудових продуктів, як шоколад і …

Крупи

Користь та шкода арахісу для організму людини

Приємний смак, унікальний аромат і користь, роблять арахіс не лише приємним до вживання, але і корисним. Арахіс – рослина сімейства бобові батьківщиною, якого являється Південна Америка. Але це не горіх, як усі звикли його називати, а бобова трава, виходить, що його можна прирівняти до квасолі і гороху.