

Як смачно готувати кус-кус і 5 цікавих рецептів
Кускус є пшеничною крупою. Смак у нього нейтральний, тому можна вживати його в якості окремого гарніру або використати для приготування самих різних блюд. Кускус є дуже корисним продуктом. У його складі є присутньою безліч вітамінів і мікроелементів, які потрібні для нормальної роботи організму. У 100 г крупи міститься 375 калорій. Важливо знати, як приготувати кускус, …

Урбеч з гарбузового насіння – користь та шкода
Гарбуз – відомий корисний овоч. Він росте як бур’ян на городі і не усім відомо про його цінні властивості. Це дійсно необхідний для нормальної життєдіяльності продукт харчування. З його допомогою можна лікувати захворювання шлунку і кишечника, а також зміцнити імунітет і наситити організм важливими мікроелементами та вітамінами. При регулярному вживанні самопочуття значно покращується.

Какао-боби – користь та шкода – як вживати?
Такий продукт, як какао, відомий людству вже дуже давно, і в ті далекі часи він дуже високо цінувався. Так, приміром, є дані, що до XIX століття зерна какао використовувалися індійцями Центральної Америки, в якості дрібних грошей. В наші дні какао-боби цінуються не менше, адже це один їх основних інгредієнтів таких чудових продуктів, як шоколад і …

Користь та шкода арахісу для організму людини
Приємний смак, унікальний аромат і користь, роблять арахіс не лише приємним до вживання, але і корисним. Арахіс – рослина сімейства бобові батьківщиною, якого являється Південна Америка. Але це не горіх, як усі звикли його називати, а бобова трава, виходить, що його можна прирівняти до квасолі і гороху.