

Борошно екстра або вищий сорт – що краще і яке вибрати
Борошно – невід’ємний інгредієнт, не лише для випічки. Застосовують для приготування других страв, тому правильному вибору слід приділити максимум уваги. Не секрет, що пишний хліб, апетитні булочки або рум’яні млинці виходять тільки з борошна вищої якості. У магазинах продають різноманітні варіанти, тому важливо знати, що вважати за краще – борошно екстра або вищий сорт.

Діморфантовий мед – корисні властивості та протипоказання
Діморфантовий мед – це цінний продукт бджільництва, який у зв’язку із своєю незвичайною дорожнечею в перших рядках над звичайним липовим або, скажімо, приміром, гречаним медовим продуктом, мед з діморфанту має насичений глибокий аромат з легкими деревно-фруктовими акордами, золотистий колір і неповторний терпкий смак з легкою “гірчинкою”, яка не заважає насолоджуватися продуктом, а навпаки, є приємним …

Корисні спеції та приправи – їх застосування
З давніх часів спеції використовувалися людиною не лише в якості харчових добавок, але і з лікувальною метою. Варто відмітити користь спецій і приправ для організму людини при правильному їх застосуванні. Саме Індія вважається офіційною батьківщиною цих дивовижних рослин. У світі існує близько 300 видів різних приправ, прянощів і спецій, які схильні до систематизації. З них, …

Буряковий сік: корисні властивості і протипоказання
Корисні властивості буряка були виявлені ще в античні часи. Нині цей овоч є єдиним, якому немає аналогів для людського організму. У давні часи сам Гіппократ стверджував про цінні властивості буряка. В ті часи їм лікували шкірні інфекційні захворювання та запалення, а відомий лікар Парацельс лікував хвороби крові.